На брифинг в кулоарите на парламента лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обяви, че

...
На брифинг в кулоарите на парламента лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обяви, че
Коментари Харесай

Костадинов: Тагарев не е заплашен с убийство, жената на арестувания не знае къде е той

На брифинг в коридорите на Народното събрание водачът на Възраждане Костадин Костадинов обяви, че с политическата мощ се е свързала дамата на задържания за опасност за ликвидиране против министъра на отбраната Тодор Тагарев мъж, съобщи Novini.bg.

 

Трети ден жена му не знае къде се намира. Отказват информация, тъй като явно индивидът, написал известието на Тагаренко, е доста рисков нарушител. Някой от вас знае ли какво е написал на лицето Тагаренко, с цел да бъде задържан към този момент трети ден и да се приказва, че ще бъде арестуван за още по-дълго време, попита Костадинов и прочете текст, за който твърди, че е известието до Тагарев, поради което е задържан мъжът:

 

" Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната стартира през 2014 година, когато американците, на които ти комфортно си се (нецензурна дума) превзеха Украйна, откакто смъкнаха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един изменник. Ти, изменнико, оставил ли си един патрон в тези хранилища, та в този момент, майцепродавецо, ще раздавате българските муниции? Кои сте вие, бе – зомбирани, фашизирани детайли, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш по какъв начин свърши всичко това предходния път? "

 

Някъде тук видяхте ли опасност за ликвидиране? Аз виждам обиди. Всеки ден получаваме такива " закани ". Ако приемем това за опасност, при нас са хиляди, аз отдавана не ги броя. В този случай един елементарен човек е задържан. Днес ние ще създадем всичко належащо, с цел да разберем къде се намира и ще търсим сметка от нарушителите, които ръководят страната, сподели още Костадин Костадинов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР